NAEGA GROWL
entry profile affies stuff bias DASHBOARD FOLLOW

THE OWNER


I AM I FROM EXO PLANET

Tagboard

Change with your cbox code.

Blog Archieve


Credits

RE-EDIT by ArinaAzman. Template by wawakhun.bescode by faradhiniAnd awsome navigations from wana.Tell me if i not credit you.
Kem Jati Diri
Wednesday, October 23, 2013 • 11:26 PM • 0 comments
Assalamualaikum
Heyyo earthlings , comel dok orang atas tu ? Okayy thats mine :p Dok kait dok kait. Nak cerita pasal kem jati diri lepas PMR tu. Hahaha seriously kem tu dok best siket habuk pun. Tapi ade je part yg best tu pun time mandi pantai.

First day sampai je kat kem kembara tu cikgu bagi bilik. Cikgu kabo kalau takmboh pecoh masuk dorm yang 33 orang tu and I was like -.- Apekah ? Last sekali dapat lah jugok bilik. Hahaha. Nothing yang menarik pun first day tu . Masuk bilik and krohh krohh lagi best Hahaha.

Second day bangun pagi gosok gigi dan mandi . Then berkumpul lah kat dewan yang takde rupa dewan pun.    Fasilitator tu pun start wi ceramoh ye . Bosan gila tahap babun .Dengan aktiviti reka lagu lah nyanyi lah. Hello ni ke kem jati diri ? Tadok rupa kem jati diri pun .macam kem motivasi pulok rase. Malam tu ada night walk, habis teh debar . Tapi tadok mende pon and dok adventurous lansung.

Hari ketiga just kemas kemas barang pahtu balik sekolah. Terserlah kebosanan kem tu. Tadi stalk lah  kawan kat sekolah tengku mahmud . Tengok gambar kem jati diri diorang menarik gila. Jauh beza dengan kem jati diri sekolah punya, dengan ade memasak la. Seriosly jeleous with it . Kbaii.


Post a Comment