NAEGA GROWL
entry profile affies stuff bias DASHBOARD FOLLOW

THE OWNER


I AM I FROM EXO PLANET

Tagboard

Change with your cbox code.

Blog Archieve


Credits

RE-EDIT by ArinaAzman. Template by wawakhun.bescode by faradhiniAnd awsome navigations from wana.Tell me if i not credit you.
Bored To Death
Monday, December 9, 2013 • 2:11 PM • 0 comments
Assalamualaikum earthlings .

Minggu ni minggu ke tiga doh cuti kalau dok silap. Pejam celik pejam celik dok lame doh result nak keluar and school will be open soon. Huwaaaaa. Perasaan campur baur sekarang ni. Hahaha happy nak jumpa 3 Al Mukminians , batchmates dan lebestian hok lain lain. Buka sekolah ni form 4 doh. Tua doh ea kejap je rase. Takut nak hadapi semua ni . Subjek subjek baru hok killer killer dan spm pun dok lama doh . Whyy dunia ni terlalu cepat. If I could turn back time and I had make it all right.

Then , exo ade comeback . Yeayyy. *tepuk tangan * tajuk ye Miracles of December, agak lama doh keluar 5 hb haritu. Dalam video tu baekhyun main piano. Ain dengar dengar piano tu yang satu satunya wujud di Korea. Tapi dok suke mane lagu ni sebab agak slow dan tadok part joget joget. Ain perasan 3 orang je hok nyanyi dalam lagu ni Baekhyun , Chen dengan D.o. . Aaaa suara chen sumpah sedap gila bangang. *meltingg*
Okay as you know pasal exo showtime. Sekarang ni dah ade dua episod dah. Show tu pasal question dari fans lepas tu ye bagi jawapan jawapan ye ikut video lah. Dok tahu lah betul dok. Tapi bagi Ain macam tu. Hihihihi. Bias Ain dalam exo ialah Suho and Chanyeol. Suho teramatlah hensemmmm dan chanyeol dok hensem tapi dia comel dan talkative gila. Kris pun hensem jugok tapi dia bajet cool. Mula mula kabo dok makan ayam last last makan jugak. Haishh ddeoboukki *dok tahu eja* pun gitu jugok. Hahahaha. We are exo . We are one *tetibe* . Arrghhh they make me crazyyy. Help me.

Lapar doh rase. Nok makangggg. Bye Assalamualaikum :)


Post a Comment